Growth, Hepatic Enzymatic Activity, and Quality of European Seabass Fed on Hermetia illucens and Poultry By-Product Meal in a Commercial Farm.
Autor: | Pulido-Rodriguez, Lina Fernanda1 (AUTHOR) linafernanda.pulidorodriguez@unifi.it, Bruni, Leonardo1,2 (AUTHOR) lbruni@iim.csic.es, Secci, Giulia1 (AUTHOR) giulia.secci@unifi.it, Moutinho, Sara3,4 (AUTHOR) smoutinho@ciimar.up.pt, Peres, Helena3,4 (AUTHOR) pereshelena@fc.up.pt, Petochi, Tommaso5 (AUTHOR) tommaso.petochi@isprambiente.it, Marino, Giovanna5 (AUTHOR) giovanna.marino@isprambiente.it, Tibaldi, Emilio6 (AUTHOR) emilio.tibaldi@uniud.it, Parisi, Giuliana1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Animals (2076-2615). May2024, Vol. 14 Issue 10, p1449. 14p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |