Heavy Pigs Reared for Italian Dry-Cured Products: Does Immunocastration Influence the Fatty Acid Profile of Loins and Backfat?
Autor: | Comin, Marta1 (AUTHOR) marta.comin@unimi.it, Pesenti Rossi, Gaia1 (AUTHOR) gaia.pesenti@unimi.it, Lanzoni, Lydia2 (AUTHOR) llanzoni@unite.it, Prasinou, Paraskevi2 (AUTHOR) pprasinou@unite.it, Lopez, Annalaura1 (AUTHOR) annalaura.lopez@unimi.it, Vignola, Giorgio2 (AUTHOR) gvignola@unite.it, Barbieri, Sara1 (AUTHOR) emanuela.dallacosta@unimi.it, Dalla Costa, Emanuela1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Animals (2076-2615). May2024, Vol. 14 Issue 9, p1284. 11p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |