Comparative study of the chemical composition, antioxidant, and antimicrobial activity of the essential oils extracted from Lavandula abrialis and Lavandula stoechas: in vitro and in silico analysis.
Autor: | Radi, Mohamed1 moh.radi@edu.umi.ac.ma, Eddardar, Zaina2, Drioiche, Aziz1, Remok, Firdaous1, Hosen, Md. Eram3, Zibouh, Khalid1, Ed-Damsyry, Brahim1, Bouatkiout, Amale1,4, Amine, Sanae1, Touijer, Hanane1, Salamatullah, Ahmad Mohammad5, Bourhia, Mohammed6 bourhiamohammed@gmail.com, Ibenmoussa, Samir7, Zair, Touriya1, Asmaey, Mostafa8 |
---|---|
Zdroj: | Frontiers in Chemistry. 2024, p1-18. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |