The Effect of Fermentation on the Chemical Constituents of Gastrodia Tuber Hallimasch Powder (GTHP) Estimated by UHPLC-Q-Orbitrap HRMS and HPLC.
Autor: | Wu, Yaning1 (AUTHOR) 18839387651@163.com, Zhang, Hongwei1 (AUTHOR), Zhu, Jianguang1 (AUTHOR) zhujianguang@hactcm.edu.cn, Zhang, Zhenling1,2,3,4 (AUTHOR) zhujianguang@hactcm.edu.cn, Ma, Songbo5 (AUTHOR), Zhao, Yongqi1 (AUTHOR), Wang, Yiming1 (AUTHOR), Yuan, Jun1 (AUTHOR), Guo, Xing1 (AUTHOR), Li, Yajing1 (AUTHOR), Zhang, Shuai1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Apr2024, Vol. 29 Issue 7, p1663. 24p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |