Effect of Adding Red Propolis to Edible Biodegradable Protein Films for Coating Grapes: Shelf Life and Sensory Analysis.
Autor: | Filgueiras, Cristina Tostes1,2 (AUTHOR) augustus@feagri.unicamp.br, Fakhouri, Farayde Matta3 (AUTHOR) farayde.matta@upc.edu, Garcia, Vitor Augusto dos Santos1,4 (AUTHOR) vitor.as.garcia@unesp.br, Velasco, José Ignacio3 (AUTHOR) farayde.matta@upc.edu, Nogueira, Gislaine Ferreira5 (AUTHOR) gislaine.nogueira@uemg.com.br, Ramos da Silva, Luan1,6 (AUTHOR) luanramosea@gmail.com, Oliveira, Rafael Augustus de2 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Polymers (20734360). Apr2024, Vol. 16 Issue 7, p888. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |