Release Pattern of Light Aromatic Hydrocarbons during the Biomass Roasting Process.
Autor: | Zhao, Yaying1 (AUTHOR) 20102341@neepu.edu.cn, Yan, Yuqing1 (AUTHOR) yy6738q@163.com, Jiang, Yuhang1 (AUTHOR) hang2023678@163.com, Cao, Yang1 (AUTHOR) 13213679895@163.com, Wang, Zhuozhi2 (AUTHOR) caoyang990609@163.com, Li, Jiapeng1 (AUTHOR) ycs@neepu.edu.cn, Yan, Chenshuai1 (AUTHOR) wang13514443416@163.com, Wang, Danya1 (AUTHOR) 18340374389@163.com, Yuan, Lu1 (AUTHOR), Zhao, Guangbo3 (AUTHOR) zhaogb@hit.edu.cn |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Mar2024, Vol. 29 Issue 6, p1188. 11p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |