Assessing the impact of three feeding stages on rumen bacterial community and physiological characteristics of Japanese Black cattle.
Autor: | Lee, Huseong1 (AUTHOR), Kim, Minji2 (AUTHOR), Masaki, Tatsunori3 (AUTHOR), Ikuta, Kentaro3 (AUTHOR), Iwamoto, Eiji3 (AUTHOR), Nishihara, Koki1 (AUTHOR), Nonaka, Itoko2 (AUTHOR), Ashihara, Akane2 (AUTHOR), Baek, Youlchang4 (AUTHOR), Lee, Sungdae4 (AUTHOR), Uemoto, Yoshinobu1 (AUTHOR), Haga, Satoshi1 (AUTHOR), Terada, Fuminori2 (AUTHOR), Roh, Sanggun1 (AUTHOR) sanggun.roh@tohoku.ac.jp |
---|---|
Zdroj: | Scientific Reports. 3/4/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-13. 13p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |