Development of a Nutritional Drink Based on Kurugua Wholemeal Flour as a Source of Minerals and Amino Acids †.
Autor: | Coronel, Eva1 (AUTHOR) ecoronel@qui.una.py, Martínez, Marcela L.2,3 (AUTHOR) marcela.martinez@unc.edu.ar, Calandri, Edgardo2,4 (AUTHOR) edgardo.calandri@unc.edu.ar, Villalba, Rocío1 (AUTHOR) rvillalba@qui.una.py, Ortiz, Alexis1 (AUTHOR) ortizalexiis4@gmail.com, Caballero, Silvia1 (AUTHOR) scaballero@qui.una.py, Mereles, Laura1 (AUTHOR) lauramereles@qui.una.py |
---|---|
Zdroj: | Biology & Life Sciences Forum. 2023, Vol. 25 Issue 1, p19. 4p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |