Eleutherococcus divaricatus Fruits Decrease Hyaluronidase Activity in Blood Serum and Protect from Antioxidative Damages in In Vitro Model.
Autor: | Gębalski, Jakub1 (AUTHOR) jakub.gebalski@cm.umk.pl, Małkowska, Milena1 (AUTHOR) milena.malkowska@cm.umk.pl, Gawenda-Kempczyńska, Dorota1 (AUTHOR) dgawenda@cm.umk.pl, Słomka, Artur2 (AUTHOR) artur.slomka@cm.umk.pl, Strzemski, Maciej3 (AUTHOR) maciej.strzemski@umlub.pl, Styczyński, Jan4 (AUTHOR) jstyczynski@cm.umk.pl, Załuski, Daniel1 (AUTHOR) daniel.zaluski@cm.umk.pl |
---|---|
Zdroj: | International Journal of Molecular Sciences. Feb2024, Vol. 25 Issue 4, p2033. 14p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |