New value chain Pentadesma nuts and butter from West Africa to international markets: Biological activities, health benefits, and physicochemical properties.
Autor: | Chabi, Ifagbémi Bienvenue1 (AUTHOR) chabifagbemi@gmail.com, Aïssi, Midimahu Vahid2 (AUTHOR), Zannou, Oscar1 (AUTHOR) zannouoscar@gmail.com, Kpoclou, Yénoukounmè E.2 (AUTHOR) euloge.kpoclou@gmail.com, Ayegnon, Bernolde Paul1 (AUTHOR), Badoussi, Marius Eric3 (AUTHOR), Ballogou, Vénérande Y.4 (AUTHOR), Goksen, Gulden5 (AUTHOR), Mousavi Khaneghah, Amin6 (AUTHOR) amin.mousavi@asoiu.edu.az, Kayodé, Adéchola P. Polycarpe1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Feb2024, Vol. 12 Issue 2, p907-920. 14p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |