Potential Antioxidant and Anti-Inflammatory Properties of Polyphenolic Compounds from Cirsium japonicum Extract.
Autor: | Kim, Hun Hwan1 (AUTHOR) tpgy123@gmail.com, Jeong, Se Hyo1 (AUTHOR) lilie17@daum.net, Park, Min Yeong1 (AUTHOR) shelake.pritam@gmail.com, Bhosale, Pritam Bhagwan1 (AUTHOR) yaseerbiotech21@gmail.com, Abusaliya, Abuyaseer1 (AUTHOR) kipark@gnu.ac.kr, Kim, Hyun Wook2 (AUTHOR), Seong, Je Kyung3 (AUTHOR) snumouse@snu.ac.kr, Kim, Dong Il4 (AUTHOR) kimdongi1@hanmail.net, Lee, Sang Joon5 (AUTHOR) sjlee@kitox.re.kr, Park, Kwang Il1 (AUTHOR), Kim, Gon Sup1 (AUTHOR) gonskim@gnu.ac.kr |
---|---|
Zdroj: | International Journal of Molecular Sciences. Jan2024, Vol. 25 Issue 2, p785. 15p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |