The Content of Antioxidant Compounds and VOCs in Sorghum Grain Grown in Central and Eastern Europe.
Autor: | Przybylska-Balcerek, Anna1 (AUTHOR) kinga.stuper@up.poznan.pl, Frankowski, Jakub2 (AUTHOR), Sieracka, Dominika2 (AUTHOR), Sázavská, Tereza3 (AUTHOR), Wacławek, Stanisław4 (AUTHOR), Raczak, Barbara Klaudia3 (AUTHOR), Szwajkowska-Michałek, Lidia1 (AUTHOR), Buśko, Maciej1 (AUTHOR), Graczyk, Małgorzata5 (AUTHOR), Niedziela, Grażyna5 (AUTHOR), Stuper-Szablewska, Kinga1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Agronomy. Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p217. 22p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |