Autor: |
Tong, Tammy Y. N.1 tammy.tong@ndph.ox.ac.uk, Clarke, Robert2, Schmidt, Julie A.1,3, Huybrechts, Inge4, Noor, Urwah1, Forouhi, Nita G.5, Imamura, Fumiaki5, Travis, Ruth C.1, Weiderpass, Elisabete6, Aleksandrova, Krasimira7,8, Dahm, Christina C.9, van der Schouw, Yvonne T.10, Overvad, Kim9, Kyrø, Cecilie11, Tjønneland, Anne11, Kaaks, Rudolf12, Katzke, Verena12, Schiborn, Catarina13,14, Schulze, Matthias B.13,15, Mayen-Chacon, Ana-Lucia4 |
Zdroj: |
European Journal of Nutrition. Feb2024, Vol. 63 Issue 1, p209-220. 12p. |
Databáze: |
Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|