Nutritional Composition, Mineral Profiling, In Vitro Antioxidant, Antibacterial and Enzyme Inhibitory Properties of Selected Indian Guava Cultivars Leaf Extract.
Autor: | Sam Arul Raj, Moses1 (AUTHOR) samarulraj98@gmail.com, Amalraj, Singamoorthy2 (AUTHOR) s.amalraj101@gmail.com, Alarifi, Saud3 (AUTHOR), Kalaskar, Mohan G.4 (AUTHOR) kalaskar.mohan@gmail.com, Chikhale, Rupesh5 (AUTHOR) r.chikhale@ucl.ac.uk, Santhi, Veerasamy Pushparaj6 (AUTHOR) santhi@tnau.ac.in, Gurav, Shailendra7 (AUTHOR) shailendra.gurav@nic.in, Ayyanar, Muniappan1 (AUTHOR) santhi@tnau.ac.in |
---|---|
Zdroj: | Pharmaceuticals (14248247). Dec2023, Vol. 16 Issue 12, p1636. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |