Revealing the mechanism of quinoa on type 2 diabetes based on intestinal flora and taste pathways.
Autor: | Zheng, Chun‐Yan1 (AUTHOR), An, Tian2 (AUTHOR), Liang, Zheng‐Ting3 (AUTHOR), Lv, Bo‐Han1 (AUTHOR), Liu, Yu‐Tong4,5 (AUTHOR), Hu, Xue‐Hong1 (AUTHOR), Zhang, Yue‐Lin1 (AUTHOR), Liu, Nan‐Nan1 (AUTHOR), Tao, Si‐Yu1 (AUTHOR), Deng, Ru‐Xue1 (AUTHOR), Liu, Jia‐Xian4,5 (AUTHOR) liujxliu89@gmail.com, Jiang, Guang‐Jian1 (AUTHOR) bucmjiang@163.com |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Dec2023, Vol. 11 Issue 12, p7930-7945. 16p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |