Impact of dietary dandelion (Taraxacum mongolicum Hand. -Mazz.) supplementation on carcase traits, breast meat quality, muscle fatty and amino acid composition and antioxidant capacity in broiler chickens.
Autor: | Wang, Yuan1,2,3 (AUTHOR) wangyuan@imau.edu.cn, Duan, Ting1,2,3 (AUTHOR), Wang, Wenwen1,2,3 (AUTHOR), Mao, Jinju1,2,3 (AUTHOR), Yin, Na1,2,3 (AUTHOR), Guo, Tao1,2,3 (AUTHOR), Guo, Hui1,2,3 (AUTHOR), Liu, Na1,2,3 (AUTHOR), An, Xiaoping1,2,3 (AUTHOR), Qi, Jingwei1,2,3 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Italian Journal of Animal Science. Dec2023, Vol. 22 Issue 1, p441-451. 11p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |