Nutritional Composition and Odor-Contributing Volatile Compounds of the Edible Mushroom Cantharellus alborufescens.
Autor: | Moghaddam, Mohaddeseh1,2 (AUTHOR) mmoghaddam@pharmazie.uni-kiel.de, Ghobad-Nejhad, Masoomeh2 (AUTHOR) ghobadnejhad@gmail.com, Stegemann, Thomas1,3 (AUTHOR) tstegemann@bot.uni-kiel.de, Çiçek, Serhat Sezai1,4 (AUTHOR) serhatsezai.cicek@haw-hamburg.de, Zidorn, Christian1 (AUTHOR) ghobadnejhad@gmail.com, Javanmard, Majid5 (AUTHOR) javanmard@irost.ir |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Nov2023, Vol. 28 Issue 22, p7516. 12p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |