Integrated genomics and phenotype microarray analysis of Saccharomyces cerevisiae industrial strains for rice wine fermentation and recombinant protein production.
Autor: | Son, Ye Ji1 (AUTHOR), Jeon, Min‐Seung1 (AUTHOR), Moon, Hye Yun1 (AUTHOR), Kang, Jiwon1 (AUTHOR), Jeong, Da Min1 (AUTHOR), Lee, Dong Wook1 (AUTHOR), Kim, Jae Ho2 (AUTHOR), Lim, Jae Yun3 (AUTHOR), Seo, Jeong‐Ah3 (AUTHOR), Jin, Jae‐Hyung4 (AUTHOR), Bahn, Yong‐Sun4 (AUTHOR), Eyun, Seong‐il1 (AUTHOR) eyun@cau.ac.kr, Kang, Hyun Ah1 (AUTHOR) hyunkang@cau.ac.kr |
---|---|
Zdroj: | Microbial Biotechnology. Nov2023, Vol. 16 Issue 11, p2161-2180. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |