Analysis of Volatile Compounds in Processed Cream Cheese Models for the Prediction of "Fresh Cream" Aroma Perception.
Autor: | Caille, Coline1,2 (AUTHOR) coline.caille31@gmail.com, Boukraâ, Mariem1 (AUTHOR) cecile.rannou@oniris-nantes.fr, Rannou, Cécile1 (AUTHOR) clement.cataneo@oniris-nantes.fr, Villière, Angélique1 (AUTHOR) laurent.lethuaut@oniris-nantes.fr, Catanéo, Clément1 (AUTHOR), Lethuaut, Laurent1 (AUTHOR), Lagadec-Marquez, Araceli2 (AUTHOR), Bechaux, Julia2 (AUTHOR), Prost, Carole1 (AUTHOR) coline.caille31@gmail.com |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Oct2023, Vol. 28 Issue 20, p7224. 24p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |