Mixed Fermentations of Yeasts and Lactic Acid Bacteria as Sustainable Processes to Enhance the Chemical Composition of Cider Made of Topaz and Red Topaz Apple Varieties.
Autor: | Călugăr, Paul Cristian1 (AUTHOR) paul.calugar@usamvcluj.ro, Coldea, Teodora Emilia1 (AUTHOR) elena.mudura@usamvcluj.ro, Pop, Carmen Rodica2 (AUTHOR) carmen-rodica.pop@usamvcluj.ro, Stan, Laura2 (AUTHOR) laurastan@usamvcluj.ro, Gal, Emese3 (AUTHOR) emese@chem.ubbcluj.ro, Ranga, Floricuța2 (AUTHOR) floricuta.ranga@usamvcluj.ro, Hegheș, Simona Codruța4 (AUTHOR) cmaier@umfcluj.ro, Mudura, Elena1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Agronomy. Oct2023, Vol. 13 Issue 10, p2485. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |