Combined acid hydrolysis and fermentation improves bioactivity of citrus flavonoids in vitro and in vivo.
Autor: | König, Alice1,2 (AUTHOR), Sadova, Nadiia1 (AUTHOR), Dornmayr, Marion1,2 (AUTHOR), Schwarzinger, Bettina1,2 (AUTHOR), Neuhauser, Cathrina1 (AUTHOR), Stadlbauer, Verena1,2 (AUTHOR), Wallner, Melanie1,2 (AUTHOR), Woischitzschläger, Jakob1 (AUTHOR), Müller, Andreas3 (AUTHOR), Tona, Rolf3 (AUTHOR), Kofel, Daniel3 (AUTHOR), Weghuber, Julian1,2 (AUTHOR) julian.weghuber@fh-wels.at |
---|---|
Zdroj: | Communications Biology. 10/25/2023, Vol. 6 Issue 1, p1-18. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |