Vitamin C supplementation lowers advanced glycation end products (AGEs) and malondialdehyde (MDA) in patients with type 2 diabetes: A randomized, double‐blind, placebo‐controlled clinical trial.
Autor: | Rabizadeh, Soghra1 (AUTHOR), Heidari, Firouzeh1 (AUTHOR), Karimi, Reza1 (AUTHOR), Rajab, Armin1 (AUTHOR), Rahimi‐Dehgolan, Shahram1 (AUTHOR), Yadegar, Amirhossein1 (AUTHOR), Mohammadi, Fatemeh1 (AUTHOR), Mirmiranpour, Hossein1 (AUTHOR), Esteghamati, Alireza1 (AUTHOR), Nakhjavani, Manouchehr1 (AUTHOR) nakhjavanim@tums.ac.ir |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Oct2023, Vol. 11 Issue 10, p5967-5977. 11p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |