Antioxidant and Antibacterial Activity of Mexican Oregano Essential Oil, Extracted from Plants Occurring Naturally in Semiarid Areas and Cultivated in the Field and Greenhouse in Northern Mexico.
Autor: | Marin-Tinoco, Ruben I.1 (AUTHOR), Ortega-Ramírez, Angie Tatiana2 (AUTHOR), Esteban-Mendez, Maricela3 (AUTHOR), Silva-Marrufo, Oscar4 (AUTHOR), Barragan-Ledesma, Laura E.1 (AUTHOR), Valenzuela-Núñez, Luis M.5 (AUTHOR), Briceño-Contreras, Edwin A.6 (AUTHOR), Sariñana-Navarrete, Maria A.6 (AUTHOR), Camacho-Luis, Abelardo1 (AUTHOR) abelardo.camacho@ujed.mx, Navarrete-Molina, Cayetano6 (AUTHOR) abelardo.camacho@ujed.mx |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Sep2023, Vol. 28 Issue 18, p6547. 16p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |