Reviving grain quality in wheat through non‐destructive phenotyping techniques like hyperspectral imaging.
Autor: | Safdar, Luqman B.1,2,3,4 (AUTHOR), Dugina, Kateryna1 (AUTHOR), Saeidan, Ali1 (AUTHOR), Yoshicawa, Guilherme V.4 (AUTHOR), Caporaso, Nicola5 (AUTHOR), Gapare, Brighton3 (AUTHOR), Umer, M. Jawad6 (AUTHOR), Bhosale, Rahul A.3 (AUTHOR), Searle, Iain R.7 (AUTHOR), Foulkes, M. John3 (AUTHOR), Boden, Scott A.4 (AUTHOR) scott.boden@adelaide.edu.au, Fisk, Ian D.1,2 (AUTHOR) ian.fisk@nottingham.ac.uk |
---|---|
Zdroj: | Food & Energy Security. Sep2023, Vol. 12 Issue 5, p1-21. 21p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |