Solid-State Fermentation as Green Technology to Improve the Use of Plant Feedstuffs as Ingredients in Diets for European Sea Bass (Dicentrarchus labrax) Juveniles.
Autor: | Vieira, Lúcia1,2 (AUTHOR) lvieira@ciimar.up.pt, Filipe, Diogo1,2 (AUTHOR), Amaral, Diogo1,2 (AUTHOR), Magalhães, Rui1,2 (AUTHOR), Martins, Nicole1,2 (AUTHOR), Ferreira, Marta3 (AUTHOR), Ozorio, Rodrigo2 (AUTHOR), Salgado, José4 (AUTHOR), Belo, Isabel3,5,6 (AUTHOR), Oliva-Teles, Aires1,2 (AUTHOR), Peres, Helena1,2 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Animals (2076-2615). Sep2023, Vol. 13 Issue 17, p2692. 17p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |