Characterization of Bioactivity of Selective Molecules in Fruit Wines by FTIR and NMR Spectroscopies, Fluorescence and Docking Calculations.
Autor: | Kim, Young-Mo1 (AUTHOR) bliss0816@kwu.ac.kr, Lubinska-Szczygeł, Martyna2 (AUTHOR) martyna.lubinska@pg.edu.pl, Park, Yong-Seo3 (AUTHOR) ypark@mokpo.ac.kr, Deutsch, Joseph4 (AUTHOR) josephd@ekmd.huji.ac.il, Ezra, Aviva4 (AUTHOR) aviva.friedman-ezra@mail.huji.ac.il, Luksrikul, Patraporn5,6 (AUTHOR) luksirikul.p@gmail.com, Beema Shafreen, Raja Mohamed7 (AUTHOR) martyna.lubinska@pg.edu.pl, Gorinstein, Shela4 (AUTHOR) martyna.lubinska@pg.edu.pl |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Aug2023, Vol. 28 Issue 16, p6036. 27p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |