Microencapsulation of Olive Oil by Dehydration of Emulsion: Effects of the Emulsion Formulation and Dehydration Process.
Autor: | Chaabane, Donia1 (AUTHOR) donia.chaaben@gmail.com, Mirmazloum, Iman2 (AUTHOR) mirmazloum.seyediman@uni-mate.hu, Yakdhane, Asma1 (AUTHOR) asma-yk@hotmail.com, Ayari, Emna3 (AUTHOR) ayari.mna@gmail.com, Albert, Krisztina1 (AUTHOR) albert.krisztina.zita@uni-mate.hu, Vatai, Gyula1 (AUTHOR) vatai.gyula@uni-mate.hu, Ladányi, Márta4 (AUTHOR) ladanyi.marta@uni-mate.hu, Koris, András1 (AUTHOR) arijit.nath@uni-mate.hu, Nath, Arijit1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Bioengineering (Basel). Jun2023, Vol. 10 Issue 6, p657. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |