Preparation, characterization, identification, and antioxidant properties of fermented acaí (Euterpe oleracea).
Autor: | Liu, Wen‐Ying1 (AUTHOR), Wang, Xue2 (AUTHOR), Ren, Jie3 (AUTHOR), Zheng, Cheng‐Dong2 (AUTHOR), Wu, Han‐Shuo3 (AUTHOR), Meng, Fan‐Tong2 (AUTHOR), Ling, Kong3 (AUTHOR), Qi, Xiu‐Yu2 (AUTHOR), Zhou, Ming3 (AUTHOR), Wang, Yue2 (AUTHOR), Gu, Rui‐Zeng3 (AUTHOR), Han, Lu‐Jia1 (AUTHOR) hanlj@cau.edu.cn, Zhang, Yong‐Jiu2 (AUTHOR) zhangyongjiu@feihe.com |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Jun2023, Vol. 11 Issue 6, p2925-2941. 17p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |