Peanut thresholds in peanut‐allergic children are related to dietary composition.
Autor: | Luiten, Daisy1 (AUTHOR), Biezeveld, Maarten1 (AUTHOR), van Doorn, Olga1 (AUTHOR), Riady, Hanae1 (AUTHOR), Yang, Ming1 (AUTHOR), Bergsma, Femke1 (AUTHOR), van der Plas, Atie2 (AUTHOR), Brand, Kim2 (AUTHOR), Arends, Nicolette3 (AUTHOR), de Bruin, Annette4 (AUTHOR), de Vries, Jeanne5 (AUTHOR), de Meij, Tim6 (AUTHOR), Vlieg‐Boerstra, Berber1 (AUTHOR) B.Vlieg-Boerstra@olvg.nl |
---|---|
Zdroj: | Immunity, Inflammation & Disease. May2023, Vol. 11 Issue 5, p1-10. 10p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |