Chemometrics of the Composition and Antioxidant Capacity of Hyptis crenata Essential Oils from Brazil.
Autor: | Lima, Maria Nancy N. de1,2 (AUTHOR) joycekellys@ufpa.br, Costa, Jamile Silva da2,3 (AUTHOR), Guimarães, Bruna A.2 (AUTHOR), Freitas, Jofre Jacob S.4 (AUTHOR), Setzer, William N.5 (AUTHOR) wsetzer@chemistry.uah.edu, Silva, Joyce Kelly R. da1,3,5 (AUTHOR) gmaia@ufpa.br, Maia, José Guilherme S.1,6 (AUTHOR), Figueiredo, Pablo Luis B.2,7 (AUTHOR) pablo.figueiredo@uepa.br |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Apr2023, Vol. 28 Issue 8, p3371. 16p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |