The Effect of Fresh Kale (Brassica oleracea var. sabellica) Addition and Processing Conditions on Selected Biological, Physical, and Chemical Properties of Extruded Snack Pellets.
Autor: | Soja, Jakub1 (AUTHOR), Combrzyński, Maciej1 (AUTHOR) maciej.combrzynski@up.lublin.pl, Oniszczuk, Tomasz1 (AUTHOR), Biernacka, Beata1 (AUTHOR), Wójtowicz, Agnieszka1 (AUTHOR), Kupryaniuk, Karol1 (AUTHOR), Wojtunik-Kulesza, Karolina2 (AUTHOR), Bąkowski, Maciej3 (AUTHOR), Gancarz, Marek4,5 (AUTHOR), Mołdoch, Jarosław6 (AUTHOR), Szponar, Jarosław7 (AUTHOR), Oniszczuk, Anna2 (AUTHOR) maciej.combrzynski@up.lublin.pl |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 4, p1835. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |