The Effect of In Vitro Digestion on Polyphenolic Compounds and Antioxidant Properties of Sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) and Sorghum-Enriched Pasta.
Autor: | Ziółkiewicz, Agnieszka1 (AUTHOR), Kasprzak-Drozd, Kamila1 (AUTHOR) kamilakasprzakdrozd@umlub.pl, Wójtowicz, Agnieszka2 (AUTHOR), Oniszczuk, Tomasz2 (AUTHOR), Gancarz, Marek3,4 (AUTHOR), Kowalska, Iwona5 (AUTHOR), Mołdoch, Jarosław5 (AUTHOR), Kondracka, Adrianna6 (AUTHOR), Oniszczuk, Anna1 (AUTHOR) kamilakasprzakdrozd@umlub.pl |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 4, p1706. 17p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |