Quality of Oreochromis niloticus and Cynoscion virescens fillets and their by-products in flours make for inclusion in instant food products.
Autor: | Santos Corrêa, Stefane1 (AUTHOR), Gonçalves Oliveira, Gislaine1 (AUTHOR), Coradini Franco, Melina1 (AUTHOR), Gasparino, Eliane1 (AUTHOR), Feihrmann, Andresa Carla2 (AUTHOR), Siemer, Simone1 (AUTHOR), Vieira Dantas Filho, Jerônimo3,4 (AUTHOR) jeronimovdantas@gmail.com, Cavali, Jucilene4 (AUTHOR), de Vargas Schons, Sandro3 (AUTHOR), Rodrigues de Souza, Maria Luiza1 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | PLoS ONE. 2/17/2023, Vol. 17 Issue 2, p1-18. 18p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |