The monitoring of oil production process by deep learning based on morphology in oleaginous yeasts.
Autor: | Kitahara, Yukina1 (AUTHOR), Itani, Ayaka2 (AUTHOR), Ohtomo, Kazuma3 (AUTHOR), Oda, Yosuke4 (AUTHOR), Takahashi, Yuka2 (AUTHOR), Okamura, Makoto5 (AUTHOR), Mizoshiri, Mizue4 (AUTHOR), Shida, Yosuke2 (AUTHOR), Nakamura, Toru1 (AUTHOR), Harakawa, Ryosuke6 (AUTHOR), Iwahashi, Masahiro6 (AUTHOR), Ogasawara, Wataru1,2 (AUTHOR) owataru@vos.nagaokaut.ac.jp |
---|---|
Zdroj: | Applied Microbiology & Biotechnology. Feb2023, Vol. 107 Issue 2/3, p915-929. 15p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |