Application of Near Infrared Spectroscopy to Monitor the Quality Change of Sour Cherry Stored under Modified Atmosphere Conditions.
Autor: | Szabo, Gergo1 (AUTHOR), Vitalis, Flora2 (AUTHOR), Horvath-Mezofi, Zsuzsanna1 (AUTHOR), Gob, Monika1 (AUTHOR), Aguinaga Bosquez, Juan Pablo2 (AUTHOR), Gillay, Zoltan2 (AUTHOR), Zsom, Tamás1 (AUTHOR), Nguyen, Lien Le Phuong3 (AUTHOR), Hitka, Geza1 (AUTHOR) hitka.geza@uni-mate.hu, Kovacs, Zoltan2 (AUTHOR), Friedrich, Laszlo3 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Sensors (14248220). Jan2023, Vol. 23 Issue 1, p479. 25p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |