Mycotoxins: Impact on Health and Strategies for Prevention and Detoxification in the Food Chain.
Autor: | Peivasteh-Roudsari, Leila1,2 (AUTHOR), Pirhadi, Mohadeseh2 (AUTHOR), Shahbazi, Razieh2 (AUTHOR), Eghbaljoo-Gharehgheshlaghi, Hadi2,3 (AUTHOR), Sepahi, Mahtab4 (AUTHOR), Mirza Alizadeh, Adel5 (AUTHOR), Tajdar-oranj, Behrouz1,5 (AUTHOR) tajdar.tums@yahoo.com, Jazaeri, Sahar6 (AUTHOR) saharjazaeri@gmail.com |
---|---|
Zdroj: | Food Reviews International. 2022 Suppl, Vol. 38, p193-224. 32p. 6 Diagrams, 4 Charts. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |