Effect of Dietary Rumen-Degradable Starch to Rumen-Degradable Protein Ratio on In Vitro Rumen Fermentation Characteristics and Microbial Protein Synthesis.
Autor: | Chen, Panliang1,2 (AUTHOR), Li, Yan2,3 (AUTHOR), Shen, Yizhao1,2 (AUTHOR), Cao, Yufeng1,2 (AUTHOR), Li, Qiufeng1,2 (AUTHOR), Wang, Meimei1,2 (AUTHOR), Liu, Mingchao2,3 (AUTHOR), Wang, Zhiyuan1,2 (AUTHOR), Huo, Zihan1,2 (AUTHOR), Ren, Shuai1,2 (AUTHOR), Gao, Yanxia1,2,4,5 (AUTHOR) yxgaohebau@126.com, Li, Jianguo1,2,4,5 (AUTHOR) yxgaohebau@126.com |
---|---|
Zdroj: | Animals (2076-2615). Oct2022, Vol. 12 Issue 19, p2633. 13p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |