Malting barley carbon dots-mediated oxidative stress promotes insulin resistance in mice via NF-κB pathway and MAPK cascade.
Autor: | Zhang, Boya1,2 (AUTHOR), Yu, Lidong3 (AUTHOR), Zhu, Ruijiao1 (AUTHOR), Wei, Xiangjuan1 (AUTHOR), Fan, Xingpei1 (AUTHOR), Hu, Hailong4 (AUTHOR), Yang, Daqian1 (AUTHOR), Du, Haining1 (AUTHOR), Zhao, Meimei1 (AUTHOR), Li, Li1 (AUTHOR), Oh, Yuri5 (AUTHOR), Feng, Yujie2 (AUTHOR), Gu, Ning1,2 (AUTHOR) guning@hit.edu.cn |
---|---|
Zdroj: | Journal of Nanobiotechnology. 7/16/2022, Vol. 20 Issue 1, p1-19. 19p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |