Development and Characterization of Polylactide Blends with Improved Toughness by Reactive Extrusion with Lactic Acid Oligomers.
Autor: | Tejada-Oliveros, Ramon1 (AUTHOR) rateol@epsa.upv.es, Fiori, Stefano2 (AUTHOR) s.fiori@condensia.com, Gomez-Caturla, Jaume1 (AUTHOR) jaugoca@epsa.upv.es, Lascano, Diego1 (AUTHOR) dielas@epsa.upv.es, Montanes, Nestor1 (AUTHOR) nesmonmu@upvnet.upv.es, Quiles-Carrillo, Luis1 (AUTHOR) luiquic1@epsa.upv.es, Garcia-Sanoguera, David1 (AUTHOR) dagarsa@dimm.upv.es |
---|---|
Zdroj: | Polymers (20734360). May2022, Vol. 14 Issue 9, p1874-1874. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |