Autor: |
Giuffrida, Francesca1 francesca.giuffrida@rdls.nestle.com, Fleith, Mathilde1, Goyer, Amélie1, Samuel, Tinu Mary2, Elmelegy-Masserey, Isabelle1, Fontannaz, Patric1, Cruz-Hernandez, Cristina1, Thakkar, Sagar K.3, Monnard, Cathriona1, De Castro, Carlos Antonio3, Lavalle, Luca1, Rakza, Thameur4, Agosti, Massimo5, Al-Jashi, Isam6, Pereira, Almerinda Barroso7, Costeira, Maria Jose8, Marchini, Giovanna9, Vanpee, Mireille9, Stiris, Tom10, Stoicescu, Sylvia11 |
Zdroj: |
European Journal of Nutrition. Jun2022, Vol. 61 Issue 4, p2167-2182. 16p. 3 Diagrams, 3 Charts, 1 Graph. |
Databáze: |
Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|