Effect of Concentration of Flaxseed (Linum usitatissimum) and Duration of Administration on Fatty Acid Profile, and Oxidative Stability of Pork Meat.

Autor: Bartkovský, Martin1 (AUTHOR) boris.semjon@uvlf.sk, Sopková, Drahomíra2 (AUTHOR) martin.bartkovsky@uvlf.sk, Andrejčáková, Zuzana2 (AUTHOR) radoslava.vlckova@uvlf.sk, Vlčková, Radoslava2 (AUTHOR), Semjon, Boris1 (AUTHOR) slavomir.marcincak@uvlf.sk, Marcinčák, Slavomír1 (AUTHOR) jozef.nagy@uvlf.sk, Bujňák, Lukáš3 (AUTHOR) lukas.bujnak@uvlf.sk, Pospiech, Matej4 (AUTHOR) pospiechm@vfu.cz, Nagy, Jozef1 (AUTHOR) peter.popelka@uvlf.sk, Popelka, Peter1 (AUTHOR), Kyzeková, Petronela5 (AUTHOR) petronela.kyzekova@uvlf.sk
Zdroj: Animals (2076-2615). May2022, Vol. 12 Issue 9, pN.PAG-N.PAG. 13p.
Databáze: Academic Search Ultimate
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje