A Sequence Variation in GmBADH2 Enhances Soybean Aroma and Is a Functional Marker for Improving Soybean Flavor.
Autor: | Qian, Linlin1,2,3 (AUTHOR) mzhao@zjut.edu.cn, Jin, Hangxia1,4 (AUTHOR) jinhangxia@126.com, Yang, Qinghua1,2,4 (AUTHOR) tsingyang2009@163.com, Zhu, Longming1,4 (AUTHOR) zlmsllzly@163.com, Yu, Xiaomin1,4 (AUTHOR) yuxm@zaas.ac.cn, Fu, Xujun1,4 (AUTHOR) fuxj@zaas.ac.cn, Zhao, Man3 (AUTHOR), Yuan, Fengjie1,4 (AUTHOR) fjyuanhz@126.com |
---|---|
Zdroj: | International Journal of Molecular Sciences. Apr2022, Vol. 23 Issue 8, p4116-4116. 17p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |