Semi-Quantitative and Qualitative Distinction of Aromatic and Flavour Compounds in Charcoal Grilled, Electric Barbecue Grilled, Infrared Grilled and Superheated-Steam Roasted Lamb Meat Patties Using GC/MC, E-nose and E-tongue.
Autor: | Suleman, Raheel1 (AUTHOR) raheelsuleman12@yahoo.com, Hui, Teng1 (AUTHOR) htengui@163.com, Wang, Zhenyu1 (AUTHOR) wangzhenyu@caas.cn, Alarcon-Rojo, Alma Delia2 (AUTHOR) aalarcon3669@gmail.com, Liu, Huan1 (AUTHOR) sd_lh1990@126.com, Zhang, Dequan1 (AUTHOR) dequan_zhang0118@126.com |
---|---|
Zdroj: | Separations (2297-8739). Mar2022, Vol. 9 Issue 3, p71. 15p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |