Physicochemical, Structural, Thermal and Rheological Properties of Flour and Starch Isolated from Avocado Seeds of Landrace and Hass Cultivars.
Autor: | De Dios-Avila, Ndahita1 (AUTHOR) ndahitadedios@gmail.com, Tirado-Gallegos, Juan Manuel2 (AUTHOR) jtirado@uach.mx, Rios-Velasco, Claudio3 (AUTHOR) claudio.rios@ciad.mx, Luna-Esquivel, Gregorio4 (AUTHOR) gollole@hotmail.com, Isiordia-Aquino, Néstor4 (AUTHOR) nisiordia@uan.edu.mx, Zamudio-Flores, Paul Baruk3 (AUTHOR), Estrada-Virgen, Mario Orlando4 (AUTHOR) estra0288@gmail.com, Cambero-Campos, Octavio Jhonathan4 (AUTHOR) claudio.rios@ciad.mx |
---|---|
Zdroj: | Molecules. Feb2022, Vol. 27 Issue 3, p910. 1p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |