Autor: |
dos Santos, Ingrid D.1 (AUTHOR), Fontana, Marlos E.Z.2 (AUTHOR), Klein, Bruna1 (AUTHOR), Ribeiro, Stephanie R.1 (AUTHOR), Stefanello, Andrieli1 (AUTHOR), Thewes, Fabio R.3 (AUTHOR), Schmidt, Suele F. P.3 (AUTHOR), Copetti, Marina V.1 (AUTHOR), Brackmann, Auri3 (AUTHOR), Pizzutti, Ionara R.2 (AUTHOR) ionara.pizzuti@ceparc.com.br, Wagner, Roger1 (AUTHOR) rogerwag@gmail.com |
Zdroj: |
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jan 2022, Vol. 39 Issue 1, p170-184. 15p. 1 Chart, 4 Graphs. |
Databáze: |
Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: |
|
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje |
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
|