Ionic liquid synergistic effect between preparation of hybrid supports and immobilization of lipase applied to esters production.
Autor: | Martins, Sílvia R. S.1 (AUTHOR), Andrade, Suellen M. S.1 (AUTHOR), Fricks, Alini T.1,2 (AUTHOR), Lima, Álvaro S.1,2 (AUTHOR), Silva, Daniel P.3 (AUTHOR), Figueiredo, Renan T.1,2 (AUTHOR), Freitas, Lisiane S.3 (AUTHOR), Cabrera-Padilla, Rebeca Y.4 (AUTHOR), Soares, Cleide M. F.1,2 (AUTHOR), Souza, Ranyere L.1,2 (AUTHOR) ranyere_souza@itp.org.br |
---|---|
Zdroj: | Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Jan2022, Vol. 147 Issue 2, p1143-1156. 14p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |