Characterization of cassava ORANGE proteins and their capability to increase provitamin A carotenoids accumulation.
Autor: | Jaramillo, Angélica M.1 (AUTHOR), Sierra, Santiago2 (AUTHOR), Chavarriaga-Aguirre, Paul2 (AUTHOR), Castillo, Diana Katherine2 (AUTHOR), Gkanogiannis, Anestis2 (AUTHOR), López-Lavalle, Luis Augusto Becerra2 (AUTHOR), Arciniegas, Juan Pablo2 (AUTHOR), Sun, Tianhu3 (AUTHOR), Li, Li3 (AUTHOR), Welsch, Ralf4 (AUTHOR), Boy, Erick5 (AUTHOR), Álvarez, Daniel1 (AUTHOR) danielalvaral@gmail.com |
---|---|
Zdroj: | PLoS ONE. 1/7/2022, Vol. 17 Issue 1, p1-24. 24p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |