Stability of SARS‐CoV‐2 as consequence of heating and microwave processing in meat products and bread.
Autor: | Norouzbeigi, Sahar1 (AUTHOR), Yekta, Reza1 (AUTHOR), Vahid‐Dastjerdi, Leily1 (AUTHOR), Keyvani, Hossein2 (AUTHOR), Ranjbar, Mohammad Mehdi3 (AUTHOR), Shadnoush, Mahdi4 (AUTHOR), Yousefi, Mojtaba5 (AUTHOR), Khorshidian, Nasim6 (AUTHOR) nkhorshidian@sbmu.ac.ir, Sohrabvandi, Sara6 (AUTHOR) Sohrabv@sbmu.ac.ir, Mortazavian, Amir M.7 (AUTHOR) Sohrabv@sbmu.ac.ir |
---|---|
Zdroj: | Food Science & Nutrition. Sep2021, Vol. 9 Issue 9, p5146-5152. 7p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |