A novel strain of Yarrowia phangngaensis producing a multienzyme complex; a source of enzyme additives for baking high cassava-wheat composite bread.
Autor: | Nwagu, Tochukwu N. T.1 (AUTHOR) tochukwu.nwagu@unn.edu.ng, Osilo, Chidimma1,2 (AUTHOR), Arinze, Maureen N.1 (AUTHOR), Okpala, Gloria N.1,3 (AUTHOR), Amadi, Onyetugo C.1 (AUTHOR), Ndubuisi, Ifeanyi A.1 (AUTHOR), Okolo, Bartholomew1 (AUTHOR), Moneke, Anene1 (AUTHOR), Agu, Reginald1,4 (AUTHOR) |
---|---|
Zdroj: | Food Biotechnology. 2021, Vol. 35 Issue 2, p158-177. 20p. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |