Tissue residues and withdrawal time of moxidectin treatment of swine by topical pour-on application.
Autor: | Jicheng, Qiu1,2 (AUTHOR), Hongzhi, Xiao1,2 (AUTHOR), Pan, Sun1,2 (AUTHOR), Yuying, Cao1,2 (AUTHOR), Qinyao, Wu (AUTHOR), Ximo, Zhang1,2 (AUTHOR), Lu, Zhang1,2 (AUTHOR), Xiaohui, Gong1,2 (AUTHOR), Xingyuan, Cao1,2,3 (AUTHOR) cxy@cau.edu.cn, Feifei, Sun4 (AUTHOR) sunff@ahau.edu.cn |
---|---|
Zdroj: | Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Apr2021, Vol. 38 Issue 4, p602-608. 7p. 2 Charts, 3 Graphs. |
Databáze: | Academic Search Ultimate |
Externí odkaz: | |
Nepřihlášeným uživatelům se plný text nezobrazuje | K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit. |